Mexico | Beeldverhaal

cenote mexico

Mexico | Beeldverhaal

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pareltjes langs de Playa de Maya

Helaas is een groot deel van de kust van Playa de Maya opgeofferd voor het ene naar het andere gigantische resort. Op veel plekken betekent dit dat het strand niet meer openbaar toegankelijk is of dat charme totaal is verdwenen. Gelukkig zijn er nog een paar plekken die nog niet zijn verpest. Waar je over een onverhard pad naar de zee rijdt om daar een verborgen strand te ontdekken met enkel een handvol toeristen in plaats van een hele horde.

Wat je nodig hebt is een eigen (huur)auto en wat navigatieskills. Rij dat pad in dat nergens naar toe lijkt te je staat versteld van hoe makkelijk het nog steeds is om je een ontdekkingsreiziger te voelen.

fishing mexico
Puerto Aventuras, Mexico – december 2017 | Sony A6500

Snorkelen in een cenote

Yucatan en dan met name de regio Playa de Carmen is ongelooflijk druk en vol. Op sommige plekken is de kust voor kilometers volgebouwd met het ene gigantische resort naar het anderen. Maar gelukkig valt er met een beetje creativiteit en een eigen huurauto nog best wat te ontdekken.

Een cenote is een met water gevulde grot en in Yucatan en je moet een keer ervaren hoe het is om in het kristalheldere water te zwemmen. Gelukkig zijn er ruim 3.000 van, waardoor het niet moeilijk is er een te vinden die rustig genoeg is om je in een sprookje te ervaren.

Puerto Aventuras, Mexico – december 2017 | GoPro HERO5

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Mis nooit meer een verhaal

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn website.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuwste verhalen

Indonesie

Indonesië | Raja Ampat: Manta Magic

Raja Ampat is een ongerept eilandparadijs in Indonesië, dat bekend staat om zijn rijke biodiversiteit en spectaculaire onderwaterwereld. Met meer dan 600 soorten harde koralen en meer dan 1.700 soorten rifvissen is de mariene diversiteit van Raja Ampat de hoogste

Lees verder »

Dit vind je misschien ook leuk

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mis nooit meer een verhaal

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn website.

error: Inhoud is beschermd