Met Tamron door de woestijnen van Arabië

Met Tamron door de woestijnen van Arabië

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Al jaren ben ik met grote regelmaat op reis. Op zoek naar het avontuur, nieuwsgierig naar het onbekende, geïnteresseerd in het alledaagse. Ik wil ontdekken en verkennen. Ik ben al op veel plekken geweest, maar op de meeste nog niet. Ik leg mijn reizen vast in beeldende verhalen en sprekende foto’s.

Sony A7III met de TAMRON 28-75/2.8 DI III RXD

Op de fiets kan ik veel van wat ik het allerliefste doe combineren: actief bezig zijn, in de buitenlucht zijn en fotograferen op de mooiste plekken. Ik neem geen genoegen met vakantiekiekjes. Ik wil thuiskomen met foto’s die ook aan de muur tot de verbeelding spreken. Een goede camera is het halve werk. Lenzen van hoge kwaliteit maken het af. Voor mij als reiziger is gewicht en volume een belangrijke randvoorwaarde. Daarom ben ik blij met mijn lenzen van TAMRON. Deze lenzen zijn niet alleen een stuk kleiner en lichter dan die van Sony of Sigma, maar zijn ook nog eens bijna de helft goedkoper. En dan zonder noemenswaardig verschil in fotokwaliteit. Ik heb nu kwalitatief hoogstaande lenzen en geld over om meer te reizen.

Voor mij als reiziger is gewicht en volume een belangrijke randvoorwaarde. Daarom ben ik blij met mijn lenzen van Tamron

Vlak voor vertrek van mijn reis door Arabië heb ik de TAMRON 17-28mm f/2.8 Di III RXD en de TAMRON 28-75/2.8 DI III RXD aangeschaft voor mijn Sony A7III. Gecombineerd bieden deze lenzen mij al het bereik dat ik op reis wens. De TAMRON 17-28mm is een ultragroothoekzoom die een hoge lichtsterkte combineert met een fantastische beeldkwaliteit. De lens heeft een ultrazoombereik van 17 tot 28 mm, perfect voor mijn landschappen en stadsfotografie. Mijn foto’s zijn haarscherp. Of ik nu een foto maak van de skyline van Dubai of de sterrenhemel boven de woestijn, het resultaat is schitterend.

E 28-75mm F2.8-2.8 | Dubai, United Arab Emirates – 05 maart 2020

Voorheen fotografeerde ik altijd met een wisselde set prime lezen vanwege het zichtbare verschil in scherpte, maar met de TAMRON 28-75/2.8 di iii rxd heb ik de perfecte standaardzoom bij me. De beeldscherpte is extreem goed over het gehele bereik. Bij het veranderen van onderwerp of het zoeken naar een mooie compositie hoef ik niet iedere keer van lens te wisselen. Met deze lens van TAMRON weet ik zeker dat al mijn foto’s haarscherp zijn. Het objectief is dankzij de ruime inzetbaarheid én lichte gewicht ideaal om mee te nemen op reis.

E 17-28mm F2.8-2.8 | Saudi Arabia – 20 februari 2020

TAMRON heeft ook veel aandacht besteed aan de behuizing van de lenzen. Door toepassing van een effectieve afdichting tegen stof, zand en spatwater kan de lens ook onder minder goede condities, zoals in een stoffige omgeving of tijdens slecht weer worden gebruikt. Perfect dus voor mijn reizen door de woestijn.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Mis nooit meer een verhaal

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn website.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuwste verhalen

Indonesie

Indonesië | Raja Ampat: Manta Magic

Raja Ampat is een ongerept eilandparadijs in Indonesië, dat bekend staat om zijn rijke biodiversiteit en spectaculaire onderwaterwereld. Met meer dan 600 soorten harde koralen en meer dan 1.700 soorten rifvissen is de mariene diversiteit van Raja Ampat de hoogste

Lees verder »

Dit vind je misschien ook leuk

Sony A7RIII
Gear

SONY A7R MARK III body

Uiterst krachtige fullframe systeemcamera Sony gooit met de Sony A7R III opnieuw de knuppel in het hoenderhok. Nóg krachtiger, nóg sneller, nóg hogere beeldkwaliteit dan voorganger Sony A7R

Lees verder »
Sony 6500
Gear

Sony A6500

Nieuwe vlaggenschip systeemcamera De Sony A6500 is de grote broer van de Sony A6300, een van populairste en beste aps-c systeemcamera’s van dit moment. De A6500 gooit nog

Lees verder »
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mis nooit meer een verhaal

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn website.

error: Inhoud is beschermd